Navigációs menü

ÜDVÖZÖLJÜK A BRUNSWICK HONLAPJÁN!

Ön bowling pálya üzemeltető és pályakarbantartáshoz keres kiváló minőségű termékeket?
Befektetőként a bowling üzletágban szeretne tevékenykedni?
Ön bowling játékos és a legmenőbb versenygolyóval szeretne játszani?

Tekintse meg bemutató brosúránkat.

BRUNSWICK, mint a bowling piacának vezető cége 1998 óta Székesfehérváron gyártja a legmodernebb automata bábuállító berendezéseket és szállítja a világ legkülönbözőbb országaiba.

2010-től már nem csak az automata bábuállítók gyártásával, hanem azok teljes körű értékesítésével, telepítésével, szervizelésével és alkatrész kereskedelmével is közvetlenül foglalkozik Magyarországon.

Kérje ajánlatunkat új létesítmény építése esetén és Ön nemcsak árajánlatot, hanem teljes körű technikai segítséget, szakszerű javaslatokat kap a beruházás teljes megvalósulásáig. A berendezéseket saját, kiképzett szerelőink helyezik üzembe illetve tanítják be a kezelést a pályát működtető személyzetnek. Nagy előnyünk, hogy a berendezésekhez szükséges összes alkatrész és kiegészítő termék helyben rendelkezésre áll.

Olyan bowling pálya kiegészítő termékeket tartunk raktáron, mint házi golyó, cipő, bábu, tisztítószerek, olajok és még sok más csúcsminőségű termék, melyek nélkülözhetetlenek az Ön bowling pályájának kifogástalan működéséhez.

 

Kérem forduljon hozzánk bizalommal az alábbi elérhetőségeken

Brunswick Bowling Magyarország Kft.
8000 Székesfehérvár, Amerikai fasor 3.
Tel: 36-22-512-900

 

Panaszbejelentő